Spievanie miluje a predsa sa mu nevenuje naplno: Prečo Carmen ešte nevydala album?

Na konte má stále len dva single.

Milionárka Carmen miluje hudbu a dlhodobo sa netají tým, že by sa rada venovala spevu aj profesionálne. Napriek tomu, že jej jednoznačne nechýba talent a už vôbec nie peniaze na podporu štartujúcej kariéry začínajúcej speváčky, nedopracovala sa doposiaľ ďalej ako ku dvom oficiálnym singlom. V čom spočíva problém alebo prečo v dobe, kedy vlastný album naspievala aj ďalšia plavá milionárka – Paris Hilton, nemá stále hudobné CD-čko Carmen Geiss?

Hudobnú kariéru odštartovala prvým pokusom v roku 2011, kedy nahrala singel Jet Set, ktorý sa zároveň stal titulnou skladbou k reality šou Geissenovci. Dnes sa o ňom nevyjadruje najlepšie. Tvrdí, že je to iba „párty odrhovačka“ s jednoduchým textom. No to možno aj preto, že o dva roky neskôr prvý singel bol absolútne zatienený druhým, ktorý vznikol s americkými hudobnými producentmi na Miami. Priznajte, že si aj vy viete vybaviť chytľavú melódiu skladby My City Miami, ktorá znie v titulkoch aktuálnej vysielanej série Geissenovcov!

Práve počas nakrúcania týchto epizód po návrate do Európy sa Carmen horlivo venovala nakrúcaniu klipu. Počas jedného dňa náročného nakrúcania na rozpálenej pláži pochopila, aký náročný je niekedy spevácky chlebíček. „Je to strašne ťažké, takto sa pohybovať v piesku a zároveň spievať. Som na nohách od rána. To ku každému singlu budeme musieť točiť klip?“ sťažovala sa svojmu producentovi počas prestávky. Ten sa nadchol pre nápad vizuálneho albumu v štýle Beyoncé, rýchlo však pochopil, že milionárka po ničom podobnom netúži. „Z tvojho albumu nahráme tak dva až tri single. Potom ešte vianočný špeciál,“ ubezpečil ju rýchlo.

Kde je ale spomínaný album? Nevedno, Carmen sa od nahratia My City Miami hudbe poriadne nevenovala, až na jeden ďalší menší singel, o ktorom si ale ešte povieme. Možno sa zľakla náročnej práce spojenej s nakrúcaním klipov, koncertovaním a promovaním albumu. Možno len zacítila lepšiu podnikateľskú príležitosť, pretože presedlala na promovanie svojho fitnes programu.

Čo ďalšie zažijú milionári Geissenovci? Sledujte JOJku vždy v utorok a v stredu o 22:00 a dozviete sa všetko! Ak nestihnete premiérovú epizódu vo vysielaní, nájdete ju sedem dní zadarmo v našom archíve!

Zdroj foto: BabiradPicture/REX/Shutterstock